Suzuki ATV

Vi säljer Suzuki ATV, marknadens populäraste fyrhjuling. Kontakta oss gärna för kostnadsförslag och om du vill veta mer om specifik modell. Suzukis hela modellprogram hittar du här.

Suzuki KINGQUAD har ända sedan introduktionen 1991 satt standarden för hela ATV-värlen. Och årets modeller är inget undantag. Med modern vätskekyld motor och elektroniska insprutningssystem ger den mer kraft, komfort och terrängförmåga än någonsin tidigare. Så förlåt alla älgar, men det är KINGQUAD som regerar i skogen och ute på skärgårdsöarna nu.

Suzuki Kingquad LT-A750XPZS från 147900kr
KINGQUAD-LT-A750XPZS-2021_gra_smallSuzuki KINGQUAD klarar av precis allt du utsätter den för, både på jobbet och på fritiden. Med ett modernt chassi, en kraftfull motor och massor av avancerad utrustning är KINGQUAD redo att regera.

Suzuki Kingquad LT-A750XP från 142900kr
KINGQUAD-LT-A750XP-2019_grön_smallMed Suzuki KINGQUAD Chassi var och är målet att leverera ”komfort för föraren under långa körpass” och att ATV:n ska vara ”lätt att köra under olika terrängförhållanden.” För att uppnå dessa mål modifierades framfjädringen, styrsystemet, servostyrsystemet, den bakre stabilisatorn, ramen och ett antal andra komponenter.

Suzuki Kingquad LT-A500XPZS från 139900kr
LT-A500XPZS-2021_gra_smallDessa ATV-maskiner uppnår en förbättrad balans mellan praktisk användning och avkopplande fritidskörning. De är lika lämpade för gårdsskötsel och lantbruk som för offroadkörning och andra äventyr.

 

Suzuki Kingquad LT-A500XP från 134900kr
LT-A500XPL9_röd_smallDragkapaciteten har ökat med 150 kg hos samtliga KINGQUAD modeller. Detta innebär en ökning av dragkapaciteten med 33%. Dragkapaciten ger högre användbarhet och värde, eftersom maskinerna nu kan dra större laster. Viktigt för gårdsskötsel, lantbruk och annan användning.

Sugen på ny fyrhjuling? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Leverans varierar beroende på modell. Flertalet maskiner finns för leverans inom cirka en arbetsvecka.

Priser gäller från november 2022 och tills vidare. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och modeller utan föregående avisering.

Ni hittar oss även här